Wij doen het voor jou

Frans van der Zande

Frans van der Zande

zit namens LOF-Beugen in de gemeenteraad en behartigt de belangen van de gehele gemeente Boxmeer en van Beugen in het bijzonder. Hij doet dit “voor jou”. Een ervaren raadslid en tevens fractievoorzitter van de LOF die met kennis en motivatie zich inzet voor een gemeente waar het voor al haar inwoners goed toeven is. Een gemeente ook waar men zich om elkaar bekommert, waar de leefbaarheid hoog in het vaandel staat, waar plaats is voor jong en oud, arm en rijk en waar gemeenschappen in harmonie met elkaar leven. Een goed financieel beheer is hiervoor een noodzakelijke voorwaarde. Dat is ook onze kracht. Als geen ander weten wij hoe dit in de dagelijkse praktijk van de gemeente moet worden aangepakt. Daarnaast is het belangrijk dat de Beugense belangen goed worden vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Een sterke LOF is daarvoor hard nodig.
Stem daarom op 21 maart 2018 op de LOF, lijst 3, kandidaat 2, Frans van der Zande.
Rene Nouwen

Rene Nouwen

woont al weer 15 jaar in Beugen, parel van de gemeente met de Vilt en Maasheggen in het bijzonder. Ook al die jaren actief bij de LOF, voorheen Politiek Beugen. De keuze voor de “lokalen”is mij helder, hier in je eigen woonomgeving zorgen dat het goed toeven is, daar waar je woont, werkt en leeft. Informeren en realiseren dat is waar het om draait. Als de gemeente bepaalde plannen heeft zorgen dat er over gesproken en nagedacht wordt, evenals ideeën en plannen uit de eigen kern stimuleren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de gemeente zich houdt aan afspraken die met de burgers worden gemaakt. Kortom, samen met je buren en dorpsgenoten meebeslissen over je eigen woonomgeving. Binnen de LOF is er plaats voor ieders mening en is een afwijkend standpunt binnen de fractie geen probleem, als men maar bereid is tot debat en ieders mening weet te respecteren. Zo is de gemeentelijke samenvoeging voor mij een stap te ver, en de verschillen te groot. Samenwerken is mijn devies!

Dus met de LOF niet links of rechts, maar “voor jou”. We rekenen op U, laat uw stem niet verloren gaan!! Lijst 3, nummer 6, René Nouwen.

Aron Daanen

Aron Daanen

“Voor jou” dat is waar de LOF voor staat en waar ik mezelf in herken. Ik wil doen wat anderen denken. Mijn opa zat ook in de politiek en dat heeft mij altijd geboeid. Daarom heb ik nu de stap gezet om de LOF te gaan versterken. Stem op lijst LOF, want wij zijn er “voor jou”.