Wij doen het voor jou

Gérard Kusters

Gérard Kusters

“Een sterke LOF is keihard nodig. Om erbij te zijn als de koek verdeeld wordt, moet de LOF zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad. Een nieuwe brandweerkazerne in Oeffelt komt er echt niet als de LOF geen deel uitmaakt van het college van burgemeester en wethouders. Een algehele reconstructie van de Molenstraat? Vergeet het maar als we er niet bij zijn als het geld voor dit soort grote projecten verdeeld wordt. Reconstructie van de Radmakersstraat? Zonder inbreng van de LOF stond dit eens op de lijst van op te knappen wegen. Met andere woorden, als de LOF geen sterke positie heeft in de gemeenteraad hang je als Oeffelt aan de laatste mem. Dan wordt je nog wel eens vergeten. Dus beste inwoners van Oeffelt, zorg dat we niet als laatste aan de beurt komen en stem op de LOF zodat we iets kunnen betekenen voor ons dorp”

Willem van Haren

Willem van Haren

“Als raadslid merk je dat je sneller een ingang hebt binnen de Gemeente. Mensen komen regelmatig naar mij toe of ik zaken wil uitzoeken of een onderwerp wil aansnijden. Servicegerichtheid is een belangrijk onderdeel van mijn werk als raadslid. Mijn doel is om de politiek dichter bij de mensen te brengen en ervoor te zorgen dat mensen hier hun hele leven kunnen blijven wonen. Basisonderwijs en voldoende verenigingen voor de jeugd in de eigen kern, middelbaar onderwijs in de regio en genoeg faciliteiten in het dorp voor de jongeren. Genoeg goedkope huurwoningen zodat jongeren niet hoeven te vertrekken uit hun eigen dorp. Voldoende woningaanbod zodat ze hier altijd kunnen blijven wonen. We moeten het als gemeenschap samen doen om Oeffelt het mooie Oeffelt te kunnen laten blijven. “

Daan Erps

Daan Erps

“Ik sta wederom op de lijst van de LOF omdat ik graag iets wil betekenen voor onze gemeenschap. Leefbaarheid in onze gemeente is zowel voor oud als jong belangrijk. Door middel van mijn inzet hoop ik de belangen van onze leeftijdsgroep te behartigen. Dat kan ik het beste doen bij een partij waar de lijntjes kort zijn en ik gewoon op de raadsleden en de wethouder af kan stappen met vragen en wensen.”